Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΑΙΖΑΛ ΜΠΙΝ ΑΜΠΤΟΥΛΑΖΙΖ ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ

Κάναμε μια προσπάθεια μέσα από αραβικά site να βρούμε κάποια στοιχεία για τον Πρίγκιπα Φαισάλ Μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ για να έχετε μια εικόνα μιας και τόσο επίμονα μας το ζητάτε. 

Ο Πρίγκιπας Φαισάλ Μπιν Αμπτουλαζίζ Αλ Σαούντ γεννήθηκε....

στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας στις 06/10/1980.



Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Βασιλιά "Αλ Σαούντ" στο Ριάντ, με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Πρίγκιπα "Ναίφ". 

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών της Αία και του Αμπντουλαζίζ.

Ο Φαισαλ είναι εγγονός του σημερινού βασιλιά από τον πατέρα του.

Έχει δυο αδέρφια τον Αμπτουλαχ και τον Νασσερ.

Ο πατέρας του DR. H.R.H. Prince Abdulaziz bin Nasir bin Abdulaziz Al Saudείναι επικεφαλής του Βιομηχανικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Διοικητής της Μονάδας Ασφάλειας, αναπληρωτής διοικητής της ασφάλειας των πρεσβειών, διευθυντής των στατιστικών, διευθυντής των προγραμμάτων κατάρτισης και διευθυντής άλλων επιχειρήσεων.


Θεωρείται ειδικός στην άμυνα και την ασφάλεια. Έχει πολλές εμπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς φήμης Zaff.


Η Berger Σαουδική αντλεί τις δυνατότητές του από την Σαουδική Αραβία και τη διεθνή επιχειρηματική παρουσία της Zaff International, και η συνεργασία μας με τη συμφωνία Louis Berger Services, Inc Louis Berger Υπηρεσίες Α.Ε. διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά από υπηρεσίες αεροδιαστημικής, τα προγράμματα ποιότητας, υψηλής απόδοσης, καθώς και πολλά χρόνια της διαχείρισης των ιδίων κεφαλαίων και την εμπειρία από τις ρίζες της ως επιχείρηση Ranger Aerospace. Κοιτάζοντας μπροστά, η ίδια εξαιρετική επιχείρηση υποστηρίζεται τώρα από μια εταιρεία $ 1 δισ. ευρώ μητρικής, ο Berger Group Holdings.

Οι ισχυρές δυνάμεις του κεφαλαίου της Zaff στο Βασίλειο, σε συνδυασμό με την πολύ έμπειρη ομάδα Berger, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό της αεροδιαστημικής και τεχνικό βάθος, καθώς και εξαιρετική πρόσβαση σε κεφάλαια ανάπτυξης. Από τις αρχές του 1997, δασοφύλακας Aerospace έχει ένα εξειδικευμένο επιχειρηματική δύναμη στον τομέα των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας και αεροδιαστημικής / άμυνας. Louis Berger Υπηρεσίες είδους ήταν τελευταία πλατφόρμα ενοποίησης δασοφύλακα, απέκτησε στις 1 του Φλεβάρη του 2012 από τον Berger Holdings Group. Berger Group είναι μια πολύ μεγάλη, παγκόσμια εταιρία με μεγάλη εμπειρία στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του να σχεδιαστεί και project manager για το Βορρά-Νότου Σιδηροδρόμων, ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής σε όλη τη Σαουδική Αραβία. Με βάση όλες αυτές τις δυνάμεις, ο Berger Σαουδική θα είναι μια αναπτυσσόμενη τεχνική παροχής υπηρεσιών στις χώρες του Κόλπου της περιοχής του ΣΣΚ.

Σε αυτήν την εταιρεία διαχειριστής είναι ο Πατέρας του Φαισάλ.



Επίσης στην ZAFF INTERNATIONAL LIMITED έχει συμμετοχή μαζί με άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας που δραστηριοποιείτε σε:

Ηλεκτρικές συσκευές και Επισκευή Υπολογιστών
Εξοπλισμοί και μηχανήματα - Λιανική
Χονδρικό Εμπόριο και Ειδικές Υπηρεσίες
Εφαρμόζει οικιακής και Ηλεκτρικά Είδη Trading Χονδρέμποροι
Οικιακά σκεύη και Ηλεκτρικά Είδη Λιανικής
Μηχανήματα και Εξοπλισμός - Λιανική
Εργαλεία και Εξοπλισμοί Trading Χονδρέμποροι


Αλλη μια επιτυχία της Zaff είναι η συνεργασία με την Aramco.

Saudi Aramco Επιλέγει Zaff International ΕΠΕ / Βιομηχανική Επιστημονική ως Εταίρος ανίχνευσης αερίου

Για τα επόμενα πέντε χρόνια, την Saudi Aramco θα χρησιμοποιούν φυσικό αέριο εξοπλισμό ανίχνευσης και υπηρεσίες από την Επιστημονική Βιομηχανική.

Pittsburgh, PA, ΗΠΑ - 9 του Αυγούστου 2011 - Βιομηχανική Επιστημονική ανακοίνωσε σήμερα ότι Saudi Aramco, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή του πετρελαίου με βάση την ενέργεια, έχει υπογράψει συμφωνία με Zaff International Ltd, Zaff είναι κοινή επιχείρηση Βιομηχανική επιστημονική και αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Σαουδική Αραβία. Η συμφωνία καλύπτει την προμήθεια όλων των απαιτούμενων υπηρεσιών εξοπλισμού ανίχνευσης αερίου και από τη Βιομηχανική Επιστημονική για την Saudi Aramco για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει την εφαρμογή των διαφόρων φορητών μέσων σε πρόγραμμα ανίχνευσης αερίων Saudi Aramco, όπως το ολοκαίνουργιο Ventis MX4 πολλαπλών αερίου ανιχνευτή, το ΜΧ6 iBrid πολλαπλών αερίου ανιχνευτή, το T40 ενός αερίου ανιχνευτή, και το σταθμό σύνδεσης DS2.

Zaff International Ltd και Βιομηχανικής Επιστημονική άρχισε να εργάζεται με την Saudi Aramco περισσότερα από 15 χρόνια. Καθώς οι εταιρείες που αξιολογούν την ασφάλεια των ισχυρών πολιτισμών που κρατούν οι εργαζόμενοι ασφαλείς, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν αυτή την επιτυχημένη, μακροχρόνια σχέση.


"Zaff Διεθνούς, μαζί με Βιομηχανικής επιστημονική, είναι υπερήφανη για την Saudi Aramco υπηρεσία από την εκπλήρωση των αναγκών του φυσικού αερίου τους για την ανίχνευση», λέει ο Αχμέτ Αλ-Kurdi, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Zaff.

"Ελπίζουμε να βοηθήσει την Saudi Aramco για την προστασία των υπαλλήλων της που εργάζονται σε επικίνδυνο περιβάλλον για πολλά χρόνια στο μέλλον."



Ο 32χρονος Φαισαλ ασχολείται με τις επενδύσεις της οικογένειας του καθώς έχει εμπειρία και στον αθλητικό τομέα σαν πρόεδρος της ποδοσφαιρική ομάδας Αλ Ριαντ.


Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία τον βοηθάει και τον συμβουλεύει ο οικογενειακός δικηγόρος κ. Αζιζ ο οποίος είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του πατέρα του και του θείου του (σημερινός υπουργός). Είναι ο κύριος που ήταν μαζί του στην Αθήνα αλλά και στην Αγγλία όταν σας είχαμε ανεβάσει τις φωτογραφίες.


Από την ημέρα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ έχει απασχολήσει πολλά ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίς και της Αιγύπτου.


Είναι μια πρόχειρη και ερασιτεχνική έρευνα ,ελπίζουμε να καλύψαμε ένα μέρος της περιεργειάς σας.